Coques de Sant Joan

2020-06-12T11:19:19+00:00 juny 8th, 2020|

Aquest mes ja és Sant Joan i com cada any elaborem les nostres coques per celebrar el solstici d’estiu. Si nosaltres podem ajudar a endolcir i proporcionar aliments de qualitat i millorar les situacions que totes tenim, doncs ja ens donem una mica per satisfetes.

Us hem de donar les gràcies perquè malgrat la situació que estem vivint, heu sigut constants i conseqüents amb les vostres comandes i heu fet que no paréssim de treballar.

Per nosaltres això ha suposat una alegria al dia a dia dins de l’obrador i un compromís cap a vosaltres, que ens ha fet tirar endavant en temps complicats, tant anímica com econòmicament, per tant, no ens queda res més a dir que GRÀCIES!

Creiem que totes hem fet un esforç en tots els sentits i una aposta pels valors que volem i el model de vida que desitgem, però no ens podem quedar aquí, hi ha molt per fer i per construir, per tant, necessitem el compromís de totes vosaltres per seguir avançant cap a un món agroecològic viu i actiu.

En aquest post us volem informar de dues coses:

1) Canvi de repartiment i entrega de comandes del dimecres 24 per el dimarts 23 de Juny

Al Juny, per les dates de Sant Joan, hem de fer un canvi de repartiment i entrega de comandes, ja que el dimecres 24 és festiu i no treballarem.

Per tant, passarem les entregues de les vostres comandes al dimarts 23, d’aquesta manera també podreu tenir les coques de Sant Joan el mateix dia, acabades de sortir del forn!

Quan fer les comandes?

Com a conseqüència del canvi de repartiment també avancem el termini per rebre les vostres comandes.

Ens haureu de fer arribar les vostres comandes com a molt tard el dissabte 20 de Juny, això vol dir que si les teniu abans d’aquest dia també les podeu fer arribar.

2) Coques de Sant Joan

Per a aquest solstici, tenim a punt dues coques de Sant Joan, una és la Coca Adobada amb Fruita Natural i l’altra és la Coca Vegana amb Crema de Taronja, les dues tenen el mateix preu, que és 14,50 euros la unitat, i el mateix pes de 600g.

Coca Adobada amb Fruita: aquesta coca que segur que alguns ja heu tastat està elaborada amb farina blanca, mantega i ou. Per sobre, va decorada amb fruita natural de pinya, maduixa, kiwi i taronja.

Coca Vegana amb Crema de Taronja: aquesta coca és vegana, això vol dir que no conté cap aliment procedent d’animal i està elaborada amb farina blanca i patata, i va decorada amb una crema vegana de taronja i pinyons. Aquesta crema està feta amb llet d’arròs i taronja fresca.

Per a una bona conservació de les coques, la millor acció fins el dia del seu consum és mantenir-les en fred, sobretot la coca de crema, ja que la crema és un producte més humit i, com tots els nostres elaborats, no conté cap tipus de conservant, que no sigui el sucre o la sal.

Podeu demanar les Coques de Sant Joan des d’ara fins a acabar el mes de juny, per si voleu a avançar o endarrerir el vostre solstici.

Si teniu cap dubte o suggeriment, ens el podeu fer arribar i el resolem.

Desitgem que tingueu un bon solstici d’estiu!

Gràcies per ser-hi!