Mosaic de Secà es presenta per la campanya de Nadal.

2020-06-04T11:30:03+00:00 novembre 26th, 2019|

Mosaic de Secà és una xarxa de petites productores de les zones de secà de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i Les Garrigues. Actualment l’integren l’Aresta, Menjamiques, Els Corremarges i Tres Cadires.

Ens uneix un paisatge i una zona de Catalunya. Però, sobretot, ens uneixen uns valors (agroecologia, proximitat, economia social i solidària, implicació amb el territori…) i una afinitat personal. Sense territori, sense bons productes i sense confiança no voldríem tirar endavant una iniciativa com aquesta, que posa al centre del consum la sobirania alimentària, i ho fa amb productes de qualitat.

Després de tres anys fent només lots de nadal, sota altres noms i amb d’altres sistemes,  enguany apostem decididament per dotar-nos d’una identitat com a xarxa i d’una botiga on-line, així com oferir també unes experiències per conèixer millor els nostres projectes, el procés d’elaboració dels nostres productes i el nostre territori. Aquesta és una mostra d’alguns dels lots que hem preparat:

Però això no és tot, podeu veure totes les opcions i comprar la que més us convingui al nostre nou web http://mosaicdeseca.cat

Esperem que us agradi la proposta!