Els passats dissabtes 9 i 16 de novembre la nostra cooperativa, a través de l’àrea d’educació agroecològica, va oferir uns tallers educatius en el marc de les Jornades d’agroecologia «Saps el què menges? Aliments que curen i transformen», celebrades al municipi del Vendrell del 8 al 16 de novembre.

Des de l’Aresta vam oferir els tallers familiars «Fem pa agroecològic» i «Cuina silvestre», aquest últim amb col·laboració de l’associació Els Corremarges.

En aquest taller vam elaborar pesto silvestre, canapès amb ortiga i formatge i galetes amb gavarres.

Ambdós tallers es van realitzar a les instal·lacions de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell. Us deixem algunes fotos perquè veieu com ens ho vam passar de bé:

Agraïm la invitació que ens va fer el grup de consum Les Garrofes del Vendrell, entitat organitzadora de les jornades. Per nosaltres és sempre una alegria estar present a esdeveniments d’aquesta mena.