10 anys de crisi: etnografies de l’austeritat

2018-01-08T08:54:19+00:00 gener 8th, 2018|

Aquests dies participem al workshop: “10 anys de crisi: etnografies de l’austeritat” a Lisboa (Portugal) amb la presentació de part dels resultats de l’estudi que vam publicar l’any passat “El canvi d’escala, un revulsiu per la sostenibilitat del cooperativisme agroecològic?”.

La ponència que hem preparat es titula “Care and livelihood sustainability within agro-ecoligical cooperativism” on recollim algunes reflexions sobre la sostenibilitat dels projectes productius i l’expansió de l’agroecologia amb el seu objectiu d’assolir la sobirania alimentaria. En concret, ens centrem en les tensions que emergeixen en els nostres col·lectius a l’hora d’afrontar les cures.

En el següent document podeu veure el programa complert:

Ten Years of Crisis_program with abstracts

 

programa caratula