Debat sobre models de cooperatives de consum ecològic

2017-07-05T15:19:33+00:00 juliol 5th, 2017|
Ahir vam estar al local de la Vinagreta (cooperativa de consum de Vilanova i la Geltrú) participant a la taula rodona sobre models de cooperatives de consum. Després d’una contextualització històrica del moviment agroecològic on vam tenir l’oportunitat de presentar part dels resultats de l’estudi que hem finalitzat recentment: “El canvi d’escala, un revulsiu per la sostenibilitat del cooperativisme agroecològic?”, vam escoltar les experiències de La Magrana, El Brot i la Garrofera. Tres models de cooperatives de consum amb maneres de funcionar i d’organització ben especials de les que podem aprendre les seves potencialitats i febleses. Un debat molt necessari en el moment actual del cooperativisme agroecològic.
20170704_195402