Última setmana d’inscripcions al casal d’estiu!!

2017-05-22T07:59:04+00:00 maig 22nd, 2017|

Ja estem a la darrera setmana del període d’inscripcions del casal d’estiu: “Les lleones. Art, natura i emocions al bosc” que organitza L’Aresta a l’Aqualeón (Albinyana) amb el suport de l’AMPA Joan Perucho.

Al casal d’estiu estarem envoltades de bosc i a tocar de les piscines! Farem horta ecològica, excursions al bosc, construcció de cabanes, activitats artístiques amb materials reciclats i naturals, tallers de cuina de proximitat i un munt d’activitats participatives i divertides!

Aquí teniu tota la informació del casal, inclòs el full d’inscripció: https://arestacooperativa.com/educacio/casal-destiu/

Si teniu dubtes en relació a les inscripcions i pagaments poseu-vos en contacte amb l’AMPA: ampajoanperucho@hotmail.com i 669 62 69 78 (Marta).  Si teniu qüestions en relació als continguts i l’organització del casal d’estiu, poseu-vos en contacte amb L’Aresta: arestaeducacio@gmail.com i 635 08 16 00 (Pati).