Nou catàleg d’extraescolars de L’Aresta

2017-04-09T19:01:29+00:00 abril 9th, 2017|

Ja tenim a punt el catàleg actualitzat dactivitats extraescolars per a escoles de cara al proper curs 2017-2018. Podeu veurel i descarregar-vos-el clicant aquí.

IMG-20170214-WA0003

 

El catàleg dextraescolars de LAresta és un projecte educatiu en agroecologia i cooperativisme que ofereix quatre activitats anuals diferents:

  • Del camp al plat: cuina de proximitat. Ens instroduïm al món de la cuina mentre fem un recorregut pel que passa des que cultivem laliment al camp fins que arriba al nostre plat. Coneixerem diferents pràctiques agrícoles i de producció daliments i fomentarem hàbits alimentaris saludables des duna perspectiva agroecològica i de respecte al medi ambient i a les persones.
  • ReciclArt. Fomentem el reciclatge, la reutilització, la reducció i la recuperació de residus des d’una vessant creativa i transdisciplinària. Tractem conceptes de l’educació ambiental, les arts, les ciències naturals i les ciències socials, mirant de canviar alguns hàbits de consum del nostre dia a dia.
  • Organic Gardening és una extraescolar dhort escolar ecològic. Al llarg del projecte prepararem, crearem i mantindrem un hort amb mètodes de l’agricultura agroecològica. L’hort escolar és un recurs pedagògic que permet la transversalitat dels continguts curriculars i lexperimentació de nous sabers i habilitats.
  • EcoCrea combina activitats creatives de reciclatge, d’horticultura ecològica i de cuina de proximitat. Ve doncs a ser una síntesi de les altres tres extraescolars.

Totes les activitats que us proposem són creatives, experimentals i vivencials i es basen en metodologies participatives i divertides, la transdisciplinarietat i el treball en equip i cooperatiu. Oferim l’opció de fer els tallers en anglès o en francès com a llengua vehicular, de manera que es combina l’educació agroambiental i cooperativa i l’aprenentatge de llengües.