Avui a Can Lleó (Albinyana) hem descobert el món dels ocells: les coses que tenen en comú i alhora la seva gran diversitat de mides, formes, colors, alimentació, hàbitats i costums. Hem conegut una dotzena d’ocells de tota mena que podem trobar al nostre entorn, la majoria a la comarca mateix, i alguns una mica més lluny, com al delta de l’Ebre o els Pirineus. Hem escoltat a més el cant que fa cadascun d’ells! Després hem après com construeixen els nius i ens hem posat a fer-ne un cadascun per ajudar-los en aquesta tasca tan laboriosa. Branquillons, palla, herbes, tela de sac, cordills, vergues i llana han estat els ingredients triats. Ara només falta col·locar el niu en un arbre, arbust o lloc tranquil per als ocellets! Finalment, també hem parlat de què hem de fer si ens trobem un pollet al terra que ha caigut del niu.

img_20170305_133153img_20170305_132442img_20170305_132800