Paradistes Verds, en marxa la diagnosi per al projecte !

2020-06-04T10:19:00+00:00 febrer 13th, 2020|

Des de Dinamització Local Agroecològica i Cooperativa (DLAeC) de l’Aresta estem duent a terme el procés de diagnosi del projecte Paradistes Verds, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, a través del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentaria, l’Institut Municipal de Mercats, i Mercabarna.

El projecte té com objectiu promocionar aquelles parades que ofereixen producte de proximitat, ecològic, compra directe al pagès o producció pròpia.

Aquesta primera fase de diagnosi l’estem duent a terme conjuntament amb les cooperatives El Risell i Quepo.

Fins el moment, hem fet entrevistes en profunditat, a unes poques persones. Ara com ara, ens hem endinsat en els mercats municipals de la ciutat per enquestar una llarga llista de paradistes de fruita i verdura. Estem trobant persones i projectes molt interessants i amb ganes de participar de les següents fases.

Us anirem contant per aquí com avancen els esdeveniments!