Coordinem i gestionem el casal d’estiu de la població d’Albinyana per descobrir i experimentar la cooperació, l’agroecologia i el respecte cap a la natura i les persones. A la programació dels casals d’estiu parlem de l’horta ecològica, fem excursions al bosc, activitats artístiques amb materials reciclats i naturals, tallers de cuina de proximitat i un munt d’activitats participatives i divertides!

Fomentem l’autogestió i l’apoderament dels nens/es i joves amb activitats manipulatives per elaborar els nostres propis productes: aliments (pa, verdures, formatge, iogurt, etc.), cosmètica, alternatives energètiques, remeis amb plantes medicinals, etc.

ESTIU 2018

Les lleones. El Poder dels 7 Elements” (Albinyana)
Aquí: presentació del projecte
Aquí: tríptic informatiu

ESTIU 2017

Les lleones. Art, natura i emocions al bosc” (Albinyana)
Aquí: presentació del projecte
Aquí: tríptic informatiu