Reciclar és una festa!

2017-05-13T18:49:53+00:00 maig 13th, 2017|

Avui hem participat a la festa del reciclatge de l’escola Joan Perucho d’Albinyana. Ha estat molt bé! L’Aresta hem estat fent un taller de paper reciclat amb petits i grans. Hem après que podem evitar que es tallin arbres per fer paper aprofitant els fulls per totes dues cares, separant el cartró i el paper i posant-los al contenidor blau, comprant paper reciclat… i també fent-nos el paper nosaltres mateixes! Hem estripat paper de diari a bocins ben petits, l’hem remullat, trinxat i passat per la batedora. Hem abocat la pasta resultant en un cossi, on hem submergit un sedàs fet amb un bastidor i una tela mosquitera grapada. Amb molta cura i l’ajuda d’esponges i rodets hem separat la capa de pasta grisa del sedàs i… ens han quedat uns fulls reciclats artesanals la mar de xulos que hem posat a assecar al sol. Ens ho hem passat molt bé!