Al llarg del curs passat, vam estar confeccionant el nostre nou catàleg de serveis amb molta il·lusió. Vam endreçar els continguts que ja teníem, en vam crear de nous: noves activitats, nous tallers, noves formes de fer que van tenir com a resultat aquest preciós document.

La COVID-19, com a totes, ens va agafar per sorpresa i amb la situació d’excepcionalitat que s’ha instaurat, i la incertesa que l’acompanya, estem tenint dificultats per compartir amb vosaltres tot això que amb tanta passió havíem preparat.

És per aquest motiu que hem decidit veure el costat positiu de tot plegat, i aprofitar aquesta oportunitat que se’ns presenta per arribar a molts més llocs, a moltes més persones a les quals, en aquestes circumstàncies, no podríem arribar físicament. Hem decidit oferir-vos també les nostres activitats i tallers en línia.

Si sou una escola, només necessitareu un ordinador amb internet i un projector. L’Aresta entrarà en directe, i de manera virtual, a les vostres aules!

Visiteu el nostre catàleg i escriviu-nos un correu demanant informació sobre el taller o les activitats que us interessaria dur a terme al vostre centre, de manera presencial o ara EN LÍNIA!

Apunteu-vos a l’educació agroecològica i aprenem de manera segura i divertida.