Aquesta darrera setmana de casal ens hem fet la pregunta….com volem viure?
Hem parlat de viure al camp o a la ciutat, dels recursos renovables i no renovables, hem experimentat amb fibres vegetals i un munt d’activitats per reflexionar sobre com vivim i com podem canviar allò que no ens agrada en el nostre dia a dia. També hem fet una visita al celler cooperatiu del poble: gràcies per acollir-nos!

I com cada setmana, hem anat al bosc però aquest cop per desmuntar les cabanes i acomiadar-nos de l’espai fins l’any vinent. Esperem que tots els infants i joves us ho hàgiu passat molt bé al casal i que ens retrobem l’any vinent! Ha estat un any de casals diferent, pel tipus d’activitats, pel lloc, pel nombre de nenxs….però fem una valoració positiva de com ha anat tot plegat! Gràcies per la confiança que heu dipositat en nosaltres. Bon estiu!