Què és una cooperativa?
Des del programa de CoopCamp per a donar a conèixer el cooperativisme als instituts, el 31 d’octubre vam intentar respondre aquesta pregunta amb els alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de l’INS Camí de mar de Calafell, juntament amb la visita de dos membres de l’Escola de Música Contrapunt, una cooperativa que treballa a moltes escoles del Baix Penedès en horari extraescolar.

Mentre ens explicaven com es va formar la seva cooperativa, quins entrebancs i reptes han tingut, quins avantatges i sorpreses agradables, com han crescut, com s’organitzen les sòcies, quins objectius tenen com a cooperativa… vam anar apropant-nos al model cooperatiu i vam donar una empenta a la cooperativa d’alumnes que s’està gestant a 4t d’ESO per al viatge de final de curs.

Aquí trobareu més informació sobre l’escola de música:

 

Si voleu concertar gratuïtament un taller sobre cooperativisme o una visita a una cooperativa per al vostre institut, només ens heu d’escriure a arestaeducacio@gmail.com.